Algemene voorwaarden

1- In deze Algemene Voorwaarden staan de afspraken die gelden tussen u als huurder en ons (Aafje en Frans Bohlander}  met betrekking tot het tijdelijk huren van Bungalow AAF. 

2- Afwijkende afspraken zijn alleen geldig indien schriftelijk overeengekomen.  Wij nemen alleen reserveringen in behandeling van personen die 21 jaar of ouder zijn. 

3- Wanneer wij uw reservering hebben ontvangen, zenden wij u een bevestiging. Eventuele onjuistheden graag meteen aan ons door geven.   Bent u binnen 24 uur na  de reservering niet in het bezit van een reserveringsbevestiging/ factuur, dan graag ons bellen op 0031653923288  

4- Wij brengen geen kosten in rekening voor internet, reservering, parkbelasting, toeristenbelasting of een borgbedrag.

5- Tussen u en ons komt een overeenkomst tot stand op het moment dat u 50% van het totaalbedrag {het huurbedrag plus schoonmaakkosten, kosten van beddengoed en toeslagen voor kinderen en/of honden} aan ons hebt overgemaakt op NL10RABO1478226331 van de RABO bank Drachten, BIC code RABONL2U op naam van J.F.Bohlander Vlaslaan 5, 9244CG, Beetsterzwaag. De overige 50% van het bedrag moet uiterlijk 21 dagen voor aankomst aan ons zijn overgemaakt.
Bij aankomst is de bungalow na 15.00 uur beschikbaar en dient bij vertrek voor 10.00 uur te worden verlaten in verband met de eindschoonmaak. 
 De overeenkomst betreft huur van bungalow AAF  voor recreatief gebruik, die dus  van korte duur is.  

6-  Wanneer een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze bedragen zijn bij annulering:  

  • vanaf 14 dagen na aanmelding tot 28 dagen voor aankomst 30% van de totale huur minus schoonmaakkosten en huur bedlinnen.
  • vanaf 28 dagen tot 14 dagen voor aankomst 50% van de totale  huur minus schoonmaakkosten en huur bedlinnen.
  • vanaf 14 dagen voor aankomst  het volledige huurbedrag minus schoonmaakkosten en huur bedlinnen.

Annuleringen dienen steeds per mail of whatsapp  aan  ons te worden doorgegeven.  

7- Wanneer u  een hond  mee wilt  nemen moet u dit bij reservering opgeven. U mag één hond meenemen en alleen in overleg  een tweede hond. Wij brengen per week € 50 per hond in rekening.  Honden mogen in de afgesloten tuin vrij rond lopen (maar het is geen uitlaatplek) dus u dient eventuele uitwerpselen direct op te ruimen.  De honden mogen niet op het meubilair zitten.  Bescherming tegen vlooien is verplicht, zowel druppels, pillen als band volstaan.